Sommerkampanje 2018

Få sommeren med på kjøpet hos Tromsøs mest allsidige sportssenter! 


* Tren gratis i juni og juli 2018.
* 12 mnd binding fra første trekk/ betaling i august.

 Bli Medlem:  https://kraftsportssenter.no/b...

Kraft tilbyr byens mest allsidige treningstilbud. Kraft sportssenter har sentral beliggenhet på Campus Tromsø, samt Elverhøy studenttreningssenter. Vi tilbyr medlemskap til studentvennlige priser, trening og aktiviteter for alle. Her er litt informasjon om Kraftsportssenter som kan være nyttig å kjenne til når du trener her hos oss. Er det noe du lurer på ønsker vi at du tar kontakt med resepsjonen eller sender en mail til kraft@kraftsportssenter.no. Vi er her for å hjelpe deg.

Hva får du i medlemskapet 

 • Tilgang til Kraft sportssenter og Elverhøy studenttreningssenter
 • Styrke/kondisjonsrom med bla. Rigg til funksjonell trening 
 • Tilgang til alle gruppetimer
 • Bruk av alle våre flotte saler og haller med forhåndsbooking
 • Tilgang til klatrehall, (ledkort/brattkort påkrevd for å sikre).
 • Gode rabatter på kurs og workshop. Se våre kurs og workshop
 • Garderober med dusj og badstue
 • Gratis gjestetrening hos andre samskipnader rundt omkring i Norge, for mer info se http://kraftsportssenter.no/gjestetrening(Gjelder studentmedlemskap).
 • Frokost etter morgen gruppetimer.
 • Mulighet for leie av skap.
 • TSI avgift inkludert i medlemskapet
 • Lagidrett i samarbeid med Tromsø studentenesidrettslag (TSI)

Ofte stilte spørsmål/ Kjekt å vite:

Oppsigelse: Alle medlemskap med avtalegiro fortsetter å gå til skriftlig oppsigelse foreligger. Ved oppsigelse send mail til kraft@kraftsportssenter.no.

Oppsigelsestiden er (1) en måned regnet fra første månedsskifte etter den dato oppsigelsen er mottatt.

Eksempel: Du melder deg inn den 15.01. Sender oppsigelse 07.04. Siste trekk blir da 20.05 og sluttdato kontrakt vil være 15.06

Frys:  Studentidretten kan innvilge frys av avtale ved følgende forhold; sykemelding med mer enn 1 måneds varighet, svangerskap, midlertidig utstasjonering i forbindelse med studier, jobb eller militærtjeneste. Dokumentasjon skal fremlegges. Se punkt 11 i våre avtalebetingelser:  

Påmelding gruppetimer:  For deltakelse på gruppetimer laster du ned appen vår på http://kraftsportssenter.no/timeplan-og-booking 

Medlemmet må selv lage egen bruker. Dette gjøres på hjemmesiden første gang. Telefonnummeret er brukernavnet, passord opprettes selv. Trykk på knappen som sier «hent passord». 

Utestengelse av online booking til gruppetimer:  For at medlemmet ikke skal få en «prikk» på medlemskapet må de registrere seg på timen i bookingterminalen i resepsjonsområdet senest 10 min før start. Det er 3 timers frist for avmelding av timen. 3 prikker innenfor 30 dager gir utestengelse av påmelding til gruppetimer.  Regler for online booking: http://kraftsportssenter.no/for-online-booking-hos-kraft-studentidrettssenter-gjelder-følgende-regler

Parkering:  I tidsrommet kl 08.00-16.00 disponerer Kraft et visst antalle p.plasser.  For å benytte disse hentes et parkeringskort i resepsjonen på Kraft. Etter klokken 16:00 og i helgen er det gratis parkering.

Resepsjonen –  shop: Resepsjonen tar imot deg og hjelper deg med det meste angående senteret. Dette gjelder alt fra medlemskap, timebooking, leie av utstyr m.m.

Vi har et utvalg av mat og drikke som kan kjøpet ved behov. Dersom du har spørsmål, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Garderober: På Kraft har vi 10 garderober tilgjengelig for våre medlemmer:  Alle garderobeskap må låses med privat hengelås (kan kjøpes i resepsjonen). Alle skap skal tømmes daglig og være åpne ved stenging. Vi klipper låste skap i alle garderober ved stenging. Unntak for denne regelen skap som er bregnet for utleie.

 • 4 damegarderober PLAN 0
 • 4 herregarderober PLAN 0
 • 1 damegarderobe PLAN 1
 • 1 herregarderobe PLAN 1

Leie skap:  Vi leier ut skap til 300,- per semester om ønskelig. 15.januar-15-juli/ 15.juli-15.januar

Rent senter: Kraft sportssenter ønsker å ta aktive grep for å sikre et rent treningsmiljø. I den forbindelse har vi et samarbeid med Antidoping Norge gjennom deres Rent senter-program.   

Trivselsregler og avtalebetingelser på Kraft sportssenter:  Medlemmet plikter å holde seg orientert om, og følge trivselsreglene og avtalebetingelsene som gjelder på sentrene.  Trivselsregler: http://static.levelup.no/cust/kraft-main-web/Trivselsregler-Studentidretten-Kraft-sportssenter.pdf  Avtalebetingelser: http://static.levelup.no/cust/kraft-main-web/Avtalebetingelser-Studentidretten-Kraft-sportssenter.pdf