Ny informasjon 24.03.2021

Vi holder fortsatt åpent som normalt, men fra og med torsdag 25. mars vil det kun være åpent for medlemmer som er bosatt i Alta kommune.

Har du fast bostedsadresse i Alta, er du velkommen til å trene hos oss med mindre du har vært på reise utenfor kommunen. Da er det anbefalt å unngå å dra på treningssentret de første 10 dagene etter ankomst til Alta.

Det vil dessverre ikke være mulig å benytte seg av prøvetime, drop-in, gjestetrening mellom samskipnadenes treningssentre eller mellom Kraft Tromsø, Kraft Narvik og Kraft Alta. Det betyr at hvis du for eksempel har inngått medlemskap i Narvik, men senere flyttet til Alta, må du ta kontakt med oss for å endre ditt primærsenter til byen du bor i for å ha lov til å trene.

Hvis du har et medlemskap hos oss, men bor utenfor kommunen, tar du ta kontakt med oss og kan vi fryse ditt medlemskap.

I de nye nasjonale retningslinjene øker også anbefalingen på å holde avstand fra 1 til 2 meter. Våre treningsfasiliteter legger allerede opp til at det skal være mulig å holde denne avstanden på trening. På områder der det kan være vanskelig å opprettholde 2 meter avstand er det anbefalt bruk av munnbind.

Vi har tiltro til at våre medlemmer vil følge gitte påbud og anbefalinger, og selv tar et ansvar for å følge reglene som er satt. Takk for at dere er flinke på å holde avstand, sprite hender, og vasker utstyr etter bruk.

Det vil bli gjort en ny vurdering på disse tiltakene 12. April, og vi vil holde dere oppdatert på informasjonen som blir gitt.