KraftStart

Har du lyst til å begynne å trene, men du vet ikke helt hvordan 

Kanskje du syns det er skummelt å bli medlem på et ukjent treningssentereller at du er usikker på hvor ting? Føler du deg utrygg på hvordan du skal oppføre deg eller utrygg på om du trener og bruker utstyret rett?

Kjenner du på at du har lite eller ingen erfaring med trening og ønsker å komme i gang med det? Har du lyst tilå bli kjent med andre studenter og bruke treningssenteret som en sosial arena? Ønsker du å bli vist rundt på senteret og bli informert om de normer og regler som gjelder?  

Eller (kanskje) trenger du bare litt motivasjon og en følelse av at noen heier på deg?  

Hva er KraftStart? 

På Kraft Alta Treningssenter har vi et tilbud som heter KraftStart. Dette er et tilbud for deg som ikke har noen erfaring med trening fra før og som trenger en treningspartner for å komme i gang med fysisk aktivitet og trening. Med KraftStart ønsker vi at du skal oppleve treningsglede og få en trygghet rundt det å være fysisk aktiv. Måleter at aktivitet og trening skal være gøy og bli en del av hverdagen din!  

Sammen skal vi finne en treningsform som passer for akkurat deg. Du kan få hjelp til å sette opp et treningsprogram og du vilfå veiledning på teknikker av ulike øvelser. Vi vil også kunnehjelpe deg med det praktiske som innmelding, samt tips til hvordan du pakker treningsbaggen.

For å komme i gang med KraftStart- kontakt Studentrådgivinga for avtale eller kontakt studentkoordinator: alexander.i.stamnes@samskipnaden.no 

Tilbudet er gratis og gjelder kun for studenter. 

 

Vi hjelper deg å nå dine treningsmål!