Informasjon til deg som skal trene hos Kraft Alta Treningssenter

Smitteverntiltak

KJÆRE MEDLEM

Nå er Kraft Alta Treningssenter endelig fått åpnet for våre medlemmer igjen. Mens vi har hatt stengt har vi skiftet navn og gjort en del oppgraderinger på treningssenteret. Vårt nye navn er Kraft Alta Treningssenter. Vi har gledet oss til å starte opp igjen, og ser frem til å ha dere tilbake på senteret.

En gjenåpning av senteret vil preges av flere smitteverntiltak, som endrer vår normale treningshverdag noe. Her får du informasjon om våre tiltak, og hva dette vil bety for deg som medlem. Vennligst les gjennom all informasjon før din første treningsøkt hos oss.

Det viktigste smitteverntiltaket for oss og deg er at du holder deg hjemme om du viser symptomer på covid-19. Det er ikke tillatt å oppsøke Kraft Alta Treningssenter hvis du har symptomer på sykdom. Vi ber dere respektere dette og vise lav terskel for å bli hjemme.

NÅR DU ANKOMMER KRAFT Alta Treningssenter 

Når du ankommer Kraft Alta Treningssenter er det viktig at du skal registrere medlemskortet ditt på kortleseren. Dette gir oss informasjon om hvem og hvor mange medlemmer som oppholder seg på senteret til enhver tid.

Alle som ankommer Kraft Alta Treningssenter skal desinfisere eller vaske hendene sine umiddelbart. Det er fremsatt hånddesinfisering i tillegg til at det er håndvask inne på senteret.

Vis god hostehygiene ved å benytte papirlommetørkle eller hoste inn i armkroken. Ved hoste i hendene skal du umiddelbart vaske hendene med såpe.

Det skal til enhver tid opprettholdes minst 1 meter avstand til andre når du driver med styrketrening og 2 meter dersom du driver med kondisjonstrening. Vi har lagt til rette for dette ved å sette en begrensing på 10 personer i lokalet samtidig, redusert antall apparater og utstyr i våre treningsområder, samt økt avstanden mellom utstyret.

Dersom det er 10 stykker inne på senteret ber vi deg å vente utenfor til noen er ferdig å trene. Dette grunnet kapasitet i forhold til smittevernstiltakene.

RENHOLDSRUTINER FRA KRAFT OG FOR MEDLEMMER

Medlemmer pålegges et eget ansvar med å vaske alt benyttet utstyr etter bruk. Bruk tilgjengelige sprayflasker som finnes i treningsområdet, og tørk av med papirhåndkle. Kraft har egne hygieneverter som følger opp renholdsrutiner jevnlig ihht smittevernkrav.

Av hensyn til smittevern ber vi alle medlemmer om å være bevisst på bekledning under trening, hvor vår anbefaling er bruk av dekkende treningstøy som t-skjorte og lang bukse/tights. Vi viser ellers til vårt trivselsreglement om bekledning.

Vi anbefaler også alle våre medlemmer til i størst mulig grad benytte seg av et rent håndkle under trening hos oss. Håndkle legges f.eks. på benken/matten du benytter deg av for å opprettholde et godt hygienenivå både for deg og våre øvrige medlemmer.    

Les og følg informasjonen som blir hengt opp på senteret, som veianvisninger, skilt og renholdsrutiner. Følg våre anvisninger fra personalet, og vis forståelse for at dette er en unik tid hvor vi gjør vårt beste for å skape et trygt treningsmiljø for alle våre medlemmer og ansatte.

MEDLEMSKAPET

Alle våre medlemmer har hatt medlemskapet sitt på frys i perioden vi har holdt stengt. Medlemskapet er forlenget tilsvarende perioden vi har hatt stengt.

ANNEN INFORMASJON

Vi vil forløpende holde våre hjemmesider oppdatert med aktuell informasjon så vi oppfordrer alle til å følge med på våre hjemmesider og sosiale medier.

Åpningstidene vil være den samme som tidligere.

Hverdager 07:00 – 23:00. Lørdag og søndag: 10:00 – 23:00.

Ved øvrige spørsmål om smitteverntiltakene eller ditt medlemskap kontakter du oss på alta.idrett@samskipnaden.no

Følg også Facebook siden vår: @Kraftalta


MED VENNLIG HILSEN

KRAFT ALTA TRENINGSSENTER