Slik booker/ avbestiller du

Første gangen du benytter systemet må du skaffe deg et passord ved å klikke på Hent passord på timeplanen. Fyll inn ditt mobilnummer og klikk "Send". Du vil nå motta et passord pr. SMS. Vær oppmerksom på at senteret må ha ditt mobilnummer registrert for at du skal kunne få tilsendt passord.

Deretter logger du deg inn ved å benytte ditt mobilnummer som brukernavn og passordet du nettopp fikk tilsendt. Nå er du klar til å booke timer!

For å booke en time klikker du på den hvite ballen på timen du ønsker å booke. I feltet ved siden av står det hvor mange ledige plasser det er på timen. Hvis timen er fullbooket kan du sette deg på venteliste.

Når du har booket en time kan du avbestille denne ved å klikke på det grønne ikonet eller ved å gå inn på "Min side". Husk at du må avbestille senest 180 minutter før timen starter for å unngå å få ikke-møtt.

Ved ankomst på senteret må du bekrefte timen på resepsjonsterminalen senest 10 minutter før timen starter for å unngå å få en ikke-møtt.

For online booking hos Kraft treningsenter gjelder følgende regler:

Du kan booke en time tidligst klokken 22:00 3 dager før timen starter
Booking kan foretas inntil 15 minutter før timen starter
Du må avbestille reserverte timer senest 180 minutter før timen starter for å unngå at du får en ikke-møtt.
Du må bekrefte timen senest 10 minutter før timen starter for å unngå å få en ikke-møtt
Hvis du ikke har møtt på 3 eller flere reserverte timer i løpet av de siste 30 dager vil du ikke kunne benytte online booking.
Hvis timen er fullbooket kan du sette deg på venteliste. Hvis du får plass vil du få en SMS om dette og møter opp til vanlig tid. Hvis du fortsatt står på venteliste når det nærmer seg timestart, må du møte opp og dra kortet i bookingterminalen senest 15 minutter før timen starter. Dette for å beholde din plass i ventelistekøen. For enkelte medlemskap og timer kan det være andre regler som gjelder.

Ventelistesystem:

Du kan sette deg på venteliste til timer dersom det er fullt. Du vil da få en SMS med beskjed dersom du får plass, og du kan møte på senteret på vanlig måte minimum 10 minutter før timestart for å ta ut billett.

NB: Dersom du ikke har fått plass og fortsatt vil stå på venteliste fram mot timestart må du møte opp og dra kortet på bookingterminalen minimum 15 minutter før timen starter. Ellers vil din ventelisteplass bli slettet, og du stiller bakerst i ventelistekøen når du ankommer senteret.

På senteret vil ofte mange plasser frigjøres når det er 10 minutter til timestart. Da kan du dra kortet ditt igjen og vil få plass dersom det er blitt nok frigjorte plasser - det er ikke "først til mølla" som gjelder her, men plassen din på ventelista.